28 Temmuz 2009 Salı

Watsons Alış-Verişim


Salı günü Watsons'a hem ne var ne yok bakarım hem de birkaç eksiğimi alırım diye uğradım. Ve bütün hemcinslerim gibi hiç planlamadığım şeyleri alıp çıktım=)

Bloğunu çok severek takip ettiğim sevgili Banu bir yazısında Extrait Dora'dan bahsetmişti benimde tam arayıp bulamadığım saçımı doğal yollardan açıcak cinsten bir ürün olduğundan alıp denemek istedim,şansıma ürün indirimdeydi hemde, haftaya tatilde güneşlenirken süreceğim bakalım nasıl sonuç verecek sizinlede sonuçları paylaşacağım inşallah.

İkinci ürünse kına özlü saç cilası(Kınanın saça ne kadar canlılık ve parlaklık verdiğini bilmeyen yoktur herhalde) Watsons'ın kendi üretimlerinden olan bu ürünüde saçım çok kuru ve şekil alması zor olduğundan denemek için aldım. Bakalım sonuç nasıl olacak?




Eye-liner kullanmayı çok seviyorum makyaja çok romantik bir hava veriyor, Watsons'ta bulunan bayanda aynısını kullanmıştı ve çok hoş duruyordu bende denemek için aldım ve gerçekten çok hoş durdu, markası Golden Rose.


Birde duşta kullanmak üzere masaj aparatı ve yüz yıkama pedi aldım.İkisininde markası Watsons.




Bu arada Watsons'ta plastik poşet kullanımını azaltmak için çok güzel bir kampanya var;kasada bulunan yeşil kumaş poşetleri 3 YTL karşılığında alıyorsunuz ve Salı günleri bu poşetle alış-veriş yapmaya gittiğiniz takdirde %1o indirim avantajından yararlanıyorsunuz, ben kullanıyorum ve plastik poşet kullanımının azaltılmasına da destek veriyorum=)


(Resimleri büyük görmek için üzerine tıklayabilirsiniz)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hepsini gule gule kullan canim. o yuz yikama pedlerini bende kullaniyorum, derinlemesine temizliyor. yuzumu yikadiktan sonra pamuk gibi oluyor, faydasini gorecegini dusunuyorum. Extrait Dora'ninda indirimde olmasi guzel olmus, umarim saclarinin rengini cok guzel acar. sevgiler :)

modaninprensesi dedi ki...

Salıncakta İki Kişi;Banu çok teşekkür ederim güzel yorumun için bende kullandım gerçekten yumuşacık yaptı,bakalım Extrait Dora saçımı nasıl yapıcak=)