23 Mayıs 2009 Cumartesi

Forever 21 Ve Alışveriş

Dün kızlarla birlikte buluşup biraz kız kıza muhabbet etmek biraz da alış-veriş merkezlerini yoklamak istedik =)

Biraz sohbet edip, ilk olarak Batik'e girdik ilk olarak şunu söyliyebilirim 2 ürün aldığınız takdirde 2.ürüne %50 indirim yapılıyor, yaz için harika maxi elbiseler isteyenlerin oraya uğramasını tavsiye ederim, harika elbiseler var.
Daha sonra Park Bravo'ya uğradık, orada da %30 indirim vardı, orada da harika etekler ve yazlık jeanler bulmanız mümkün. Bu arada bir de olmazsa olmazım Mavi Jeans'e uğradık soluk ve yırtık jean arıyanlar Mavi'ye uğrayın derim =)
Bu kısa gözlemlerimden sonra sabah kalkar kalkmaz uzun zamandır sitesini de kıyafetlerinide çok beğendiğim Forever 21'i bir ziyaret etmek istedim. Yazlık elbiselerini inceledim ve çok beğendim
bir bakmanızı tavsiye ederim.
Kızlar bir sorum olucak aranızda daha önce Forever 21'den alış-veriş yapan var mı? Bana biraz bilgi verirseniz memnun olurum =)

4 yorum:

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Ben Amerika'ya gittiğimde F21'dan sürekli alışveriş yapıyordum. İnternet sitesinden alışverişte ise kargo parasının çok fazla geldiğini, aldığın şeye ödediğinden fazlasını kargo için ödediğini biliyorum. Ama onun dışında F21'daki şeyler çok tatlı, hepsi de çok güzel oluyorlar. Üstteki mavi yeşil uzun elbiseye bayıldım, alttaki kısalar da çok güzel :)

modaninprensesi dedi ki...

Alışverişcini;Bu kargo olayı herşeyi bozuyor:(Bende bayıldım modellere.

Adsız dedi ki...

arkadaslar turkıyeye getıttırebılıormuyuz acaba ?

modaninprensesi dedi ki...

Adsız;Evet getirtilebiliyor internet sitesinden yapabiliyorsun alış-veriş.