29 Nisan 2009 Çarşamba

Jean Ceketler

Jean ceketler hayatımızda büyük bir yeri olan kıyafetlerden biri isterseniz uzun elbiseleriniz üstünüze, isterseniz jeanlerin üzerinize kullanabileceğiniz kullanışlı bir kurtarıcı :) Bende bir kaç fotoğrafla size fikir vermek istedim.




28 Nisan 2009 Salı

Kim'in Kararsızlığı


Kim Kardashian daha -yanılmıyorsam- 2-3 güne kadar saç rengini değiştirmişti, kendisine pek yakıştırdığımı söyleyemeyeceğim o da ona yakışmadığını anlamış olacak ki tekrar siyah saça döndü, bence iyi de yaptı:)

25 Nisan 2009 Cumartesi

Gisele Ve Günlük Tarzı

Gisele Bundchen en beğendiğim modellerden biri, defilelerde sürekli şıkır şıkır giyinmekten sıkılmış olucak ki günlük yaşam tarzında jean ve t-shirtten vazgeçmiyor :)


Arada sırada tercihini elbiselerden kullanıyor ama en çok kullandığı renk siyah, bence biraz renkli giyinmeli sizce?

23 Nisan 2009 Perşembe

Guess İlkbahar-Yaz 2009



Guess ilkbahar-yaz koleksiyonunun tanıtımı için tercihini Paris Hilton'dan yana kullanmış, Paris Hilton bildiğiniz Paris Hilton ben daha yaratıcı bir reklam çekimi beklerdim. Her neyse buyrun fotoğraflar, sizin fikriniz nedir?

Beyonce Ve Ayakkabıları


Bugün güne boğazları şişmiş ve halsiz bir şekilde uyandım:( Ama yine de bloğum söz konusu olunca bilgisayarın başından kendimi alamadım:)

Uzun zamandır Beyonce değişik tarzlar denemeye başladı bu beni gerçekten mutlu ediyor çünkü hep aynı tarz elbiseler giyiniyor, bu sefer tercihini beyaz bir Elie Saab elbiseden kullanmış ve elbisesini Ruthie Davis ayakkabılarla tamamlamış çok asil ve hoş görünüyor.

21 Nisan 2009 Salı

Kısa Şortlar

Yavaş yavaş yaklaşan yaz günleri beni pek bir heyecanlandırıyor ve benimde aklıma hemen rahat, spor ve şık kıyafetler geliyor. Bunların başında kısa şortlar geliyor şu aralar zaten bildiğiniz gibi kısa şortlar trend durumunda. Bende sizlerle ünlülerin kombinlerini paylaşmak istiyorum. Siz en çok hangisini beğendiniz?


Kate Bosworth-Vanessa Hudgens

Kate Moss-Lauren Conrad

Gisele Bundchen-Megan Fox

Cameron Diaz-Ashley Olsen

17 Nisan 2009 Cuma

Deri Ceketler

Şu aralar havalar bir ısınıyor, bir soğuyor bu mevsim geçişlerinde giyinilebilecek en güzel şeylerden biri deri ceketler, hem ünlüler giyiyor da biz neden giymeyelim:) Deri ceketlerin kısası benim için daha makbul, dediğim gibi şu aralar ünlülerinde favorisi işte sizlere birkaç örnek.


16 Nisan 2009 Perşembe

Leighton Meester

Gossip Girl'de giyim tarzı en çok hoşuma giden kişi Blair, ben günlük yaşamında da çok güzel giyindiğini düşünüyorum. Sizlerle bir kaç fotoğrafını paylaşmak istiyorum.




13 Nisan 2009 Pazartesi

Küçük Kurtarıcılar:)

Siyah elbiseler hepimizin aniden çıkan davetler veya yemekler için kurtarıcısıdır heralde-en azından benim öyle:)- ister sade bir elbiseyi şıkır şıkır takılarla kombinlersiniz isterseniz fazla abartılı olmamak şartıyla pullu, payetli giyersiniz sonuçta onlar bizi bir şekilde kurtarıyor:)
Bende sizin için ünlülerin siyah elbiseleri nasıl kombinlediğini resimlerle paylaşmak istedim.





11 Nisan 2009 Cumartesi

Tek Kollu Elbise Hakimiyeti

Tek kollu elbiseleri ödül törenlerde, galalarda ünlülerin üzerinde bol bol gördük, şu sıralar hala görmeye devam ediyoruz bende sizlere defilelerden birkaç örnek sunmak istiyorum.



Hérve Léger by Max Azria

Gucci

Danielle Scutt
Vivienne Westwood

Givenchy

RM by Roland Mouret

Michael Kors

9 Nisan 2009 Perşembe

Trend:Puantiyeler

Puantiye deseni tekrar geri dönüyor.Bence çok tatlı bir desen, ben severek kullanıyorum özellikle pembe-siyah, beyaz-siyah puantiyeler çok hoş gözüküyor. Sizin fikriniz nedir kızlar?



8 Nisan 2009 Çarşamba

Kırmızı Dudaklar

Özellikle Michael Kors defilesinde gördüğümüz kırmızı dudaklar çok moda size uygun bir tonu bulun ve hemen uygulayın derim.





7 Nisan 2009 Salı

Vicky Milano'da

Victoria Beckham Milano'da alış-veriş yaparken görüntülenmiş ve adeta bu senenin trendlerinin hepsini uygulamış:)Ee Vicky bu kaçırır mı?:)Vatkalı deri ceketi, acid wash jean'i, saati herşeyi yeni trendlere uygun.Kim ne derse desin ben bu kadını seviyorum:)


Box Clutch(Kutu Portföy)

Kızlar şu aralar box clutch çantalar yani kutu portföy çantalar çok moda over-sized clutchlara alışmışken şimdi bunlara eşya sığdırmak biraz zor olacak gibi :) ,ben özellikle Bottega Veneta ve Oscar De La Renta 'nın box clutchlarını beğendim.Sizin bu çantalar hakkında fikriniz nedir, yorumlarınızı bekliyorum:)



5 Nisan 2009 Pazar

Assortie Kaçamağı:)

Bu çarşamba Assortie'ye bir girdim pir girdim:)
Çok hoş şeyler vardı ayrıca %70'e varan indirim vardı, ee bende bunu kaçırır mıyım hemen beğendiklerimi attım sepetime işte yeni cicilerim huzurunuzda:)