31 Mart 2009 Salı

Gisele Bundchen

Gisele Bundchen'e bayılıyorum, kadında şeytan tüyü var sanki ne yapsa, ne giyse hoşuma gidiyor. :)



Son olarak Vanity Fair için yaptığı çekimler ise Müthiş. Sizin fikriniz ne peki?





30 Mart 2009 Pazartesi

Yeni Trend:İçi Gösteren Bluzlar

Şu aralar bir şey çok dikkatimi çekti kızlar, içi gösteren t-shirt ve bluzlar çok kullanılmaya başlandı. İlk olarak Victoria Beckham daha sonra Ashley Tisdale.Bence tek giyildiğinde biraz basit duruyor ama ceketle belki olabilir, ama daha sık sık göreceğiz gibi duruyor benden söylemesi. :)







29 Mart 2009 Pazar

2009 Kid's Choice Awards

Bu seneki nickelodeon çocuk kanalının düzenlediği ödül törenine Ashley Tisdale, Cameron Diaz, Megan Fox gibi ünlüler katıldı ben en çok Ashley Tisdale'i beğendim, Cameron Diaz ise bu seneki yırtık kot modasına uymuş, hoşda olmuş:)








Steve Madden

Steve Madden beğendiğim ayakkabı markalarından biri, koleksiyonu hep rengarenk oluyor ve bu da benim çok hoşuma gidiyor. Her çeşit ayakkabıyı bulabilmek mümkün işte benim beğenerek seçtiğim bir kaç ayakkabı.





27 Mart 2009 Cuma

Dumanlı Gözler

Bildiğiniz üzere bu sene dumanlı göz makyajı çok moda oldu,neredeyse bütün defilelerde kullanıldı.Dumanlı göz makyajını bende çok seviyorum ve akşam yemeklerinde vs. çok kullanıyorum. Ve gerçekten güzel yapıldığında çok hoş durduğunu düşünüyorum.



Sizin için seçtiğim bir kaç örnek:















26 Mart 2009 Perşembe

Drape!

Viktor&Rolf defilesinde öne çıkan modellerden biri drapeli çanta oldu, benim çok hoşuma gitti siz ne dersiniz?



25 Mart 2009 Çarşamba

Shenae Grimes

90210'un yıldızlarından Shenae Grimes'i uzun bir zamandır beğenerek takip ediyorum ne giyse kendine yakıştırıyor ve kendine özgü hoş bir tarzı var işte size giydiklerinden bir kaç örnek..












24 Mart 2009 Salı

Givenchy

İşte Givenchy'nin bol tüylü sonbahar-kış (2009-2010) defilesinde sergilenen ayakkabılar.

Ben bunu sevdim:)



23 Mart 2009 Pazartesi

Pembenin Dönüşü






Bu sezon pembe renginin tüm tonlarını bol bol göreceğiz sanırım, Victoria Beckham açılışı yaptı bile hem de çok hoş bir Antonio Berardi elbise ile. Pembe rengi bende hep güzel duygular uyandırır heralde bu yüzden bu pembe tutkum:) Cicili bicili şeyleri giymeyi çok sevdiğim için renk olarak tercihimi daha çok pembeden yana kullanıyorum..

22 Mart 2009 Pazar

La Senza Çılgınlığım:)

La senza benim için Türkiye'nin Victoria's Secret'i. :)La Senza'ya gerçekten bayılıyorum bize sunduğu koleksiyonlar hem şık hem de tam istediğimiz gibi şeker mi şeker.


Koleksiyonda ayrıca gençler için Lola&Coco by La Senza adında ayrı bir koleksiyon sunulmakta ve ne ararsanız var :)Bence şu aralar %70 indirimde varken bir uğrayın derim, benden söylemesi:)
La Senza mağazaları İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir,Bursa,Mersin ve Antalya'da bulunmakta.

21 Mart 2009 Cumartesi

Hırka Trendi











Bu sene tekrar hırkaların moda olmasına heralde en çok sevinenlerdenim:) Benim için o kadar kullanışlı o kadar rahat ki herşeyle de kombinleyebiliyorum işte bir diğer sevdiğim yönü.




Sizlerle bazı ünlülerin kombinlerini paylaşmak istiyorum..




Kate Bosworth




Kate Bosworth her zaman giyim tarzını ve kişiliğini beğendiğim bir yıldız, yine çok hoş ve doğal gözüküyor.

Merhabalar :)




Ben Hande uzun bir zamandır blog dünyasının içerisindeyim. Ama yalnızca okuyucu olarak... Özellikle moda bloglarını severek takip ediyorum. Çünkü en sevdiğim şeylerden biri modayı ve yeni trendleri takip etmek. Bende neden benimde bir moda bloğum olmasın diyerek bu bloğu açma kararı aldım. :) Umarım içten ve samimi bir şekilde yapacağım paylaşımları beğenirsiniz...



Sevgiler...